Arrangementet blev afholdt d. 24/8 - 2022.

Det blev arrangeret sammen med IDA Nord's, Elektronik og IT gruppe.

Magnetiske komponenter i Elbils ladere, vindmølle effektkonverter og pålidelighed. Kom med til nogle spændende foredrag og en interessant rundvisning på Aalborg universitet institut for energi.

https://ida.dk/arrangementer-og-kurser/arrangementer/elektrisk-energiforskning-ved-aalborg-universitet-energi-345350

 

Så er det tid til årets generalforsamling i Dansk Magnetisk Forening. Inden generalforsamlingen vil der være spændende oplæg af Andrew Hine (GreenSpur) og Asger Bech Abrahamsen (DTU). Det er muligt at deltage i generalforsamlingen, selvom man ikke har mulighed for at deltage i oplæggene.      

S.U. senest mandag d. 28. Februar til Flemming Buus Bendixen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Tirsdag d. 1. marts 2022 kl. 905 - 1200

905           Velkomst ved formand Peter Valler (Sintex)

910 - 955:  “Superledende generatorer til vindmøller” - ved Asger Bech Abrahamsen: Senior forsker ved Dansk Teknisk Universitet

1000 – 1045:Rare earth free permanent magnets for wind turbines- ved Andrew Hine: Commercial Director, GreenSpur Wind Limited

1100 – 1200     Generalforsamling med dagsorden i følge vedtægterne:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af protokolfører
  3. Formandens beretning
  4. Forelæggelse af regnskab
  5. Behandling af indkomne forslag
  6. Valg
  7. Valg af bestyrelse
  8. Valg af suppleant
  9. Valg af kritisk revisor
  10. Eventuelt.

Vi kan endelig mødes fysisk igen, så vi kan med stor glæde indkalde til dette seminar på DTU.

Tirsdag d. 2. november 2021

Danmarks Tekniske Universitet

Fysikvej, Bygning 310, 4. sal, 2800 Kgs. Lyngby

 

Generalforsamlingen bliver afholdt tirsdag den 2. marts fra 9:00 til 12:00. Grundet den nuværende situation vil den blive afholdt online, men der vil stadig være faglige oplæg inden selve generalforsamlingen, så gå ikke glip af denne mulighed. Indkaldelse og agenda følger.

Det er med stor glæde at foreningen, i anledning af H.C. Ørsted’s 200 år for opdagelse af sammenhængen mellem elektricitet og magnetisme, kan tilbyde et gratis webinar med Stan Trout for alle medlemmer. Titlen på webinaret er "Permanent Magnet Fundamentals" og vil foregå på engelsk.

Hvis du er medlem, og ikke har modtaget en indkaldelse, så kontakt Flemming på , og er du ikke medlem og gerne vil deltage, så send ham en mail for yderligere information.